Sakk-magazin logo
Üvegsakk készlet
SAKK-KÖNYV


Felvétel a kedvencek közé


ONLINE
A SAKKOZÁS
világbajnokai
IN MEMORIAM
A legutóbb megjelent magyar nyelvű sakkönyvek:

(Amelyik könyv mellett árat is lát, azt a honfi.gyorgy@vipmail.hu E-mail címen
meg is rendelheti. Az ár a postázás vagy az utánvét költségét nem tartalmazza.
Kedvezmények: 5 db felett postaköltség átvállalása (csak Magyarországon),
10 db felett 10%, 20 db felett 20%.)

Megjelent:
2007 december1001 feladat kezdő sakkozóknak
Szerző: Honfi György


Példatárammal a sakkjáték népszerűsítését tűztem ki célul. Kezdő sakkozóknak, elsősorban gyerekeknek készítettem, de az idősebbeknek is jó szórakozást ígér! A sokféle feladat egyrészt a sakkgondolkodást, sakklogikát, másrészt a sakkmemóriát fejleszti. A feladatok egyszerűek, többségük kevés bábos (miniatűr) - kifejezetten kezdők számára készült... A 200 oldalas, szép kivitelű könyv 2007. december 14-én jelent meg.

AKCIÓ!!!
2009. szeptemberében a könyv csak 3000.- Ft-ba kerül!
ÉS
2009. szeptemberében 5-öt fizet, hatot kap! Legalább 10 példány megrendelése esetén a postaköltséget is átvállalom! (Más kedvezménnyel nem összevonható!)


Ára: 3290.- Ft
Megjelent:
2007 november32 FIGURA - A SAKK REGÉNYE
Szerző: Farkasházi Tivadar


Részlet Farkasházy Tivadar könyvajánlójából:

Ezt persze a nagy magyar sakkozók írják 150 éve, nekem csak elmondták, már aki tehette. 32-en vállalkoztak rá, köztük féltucat külföldi világklasszis... Vigyázat, nem szakkönyv, ebből senki se tanulhat meg sakkozni, csak végigélhet újra ragyogó pályafutásokat, izgalmas kalandokat. 500 oldal, 200 kép, 30 játszma... Hogy mi a 32 beszélgetés műfaja? Köszönet. Amiért az ő jóvoltukból oly sok nap érezhettük magunkat mi is egy picit győztesnek. Mert egy ilyen kis országnak is lehet esze. Csak néha elveszti.


További részletek: www.farkashazy.hu/32figura
Megjelent:
2007 szeptemberSAKK-MATT I.
Szerző Mészáros András


Részlet Mészáros András könyvajánlójából:

Munkámmal olyan tankönyvet kívánok, az érdeklődők kezébe adni, ami alapoktól ismerteti meg a sakkjátékot. Megírásának egyik fő célja az volt, ne csak a sakkozni tanulni vágyók használják, hanem a sakkot oktatók is.
Ez a könyv, amely egy sorozat első állomása, nem csak önképzésre ad lehetőséget, hanem az edzőknek, iskolai sakkoktatóknak is segítséget nyújt a sakk tanításához.


Ára a példatárral együtt: 3290.- Ft
Megjelent:
2007 szeptemberSAKKPÉLDATÁR I.
Szerző: Mészáros András


A példatár Mészáros András: SAKK-MATT I. tankönyvéhez kapcsolódik.

AKCIÓ!!!
Regisztráljon 2008-ban a SAKK-MAGAZIN.HU-ra! Ha ezzel egyidőben rendeli meg a könyvet és a példatárat, példányonként 3-3 kreditet kap ajándékba!


Ára a tankönyvvel együtt: 3290.- Ft
Megjelent:
2006 augusztusHogyan verjem meg aput sakkban?
Szerző: Murray Chandler


Részlet a könyvajánlóból:

Ez a sakk-könyv mindenkinek szól 8-tól 80 éves korig, a kezdőtől a mesterig. Világos, könnyen érthető formában magyarázza el, hogyan tudunk ügyes, kényszerítő mattok segítségével egy erősebb ellenfelet legyőzni (legyen az barát, csapattárs vagy éppen Apu!). Igazi játszmákból vett gyönyörű és tanulságos állások segítségével mutat be 50 végzetes mattot, amelyek felhasználásával a mesterek győzelemre vezetik játszmáikat. A kezdőknek egyszerűen a mattképek megtanulása és a példák élvezete nyújt majd segítséget a támadásvezetésben, a kombinációk és az áldozatok felfedezéséhez. Így válhat játékuk taktikailag egyre érettebbé. A gyakorlottabb játékosok számára a kombinációs ötletek közül sok adja majd meg a felfedezés örömét, olyanokat találnak köztük, amelyekre korábban sohasem gondoltak. A szakemberek egyetértenek abban, hogy a sémák felismerése a sakkban nagyon fontos része a sikernek, ez a könyv pedig gazdag választékát nyújtja ezeknek.


További részletek: www.ekren.hu
Megjelent:
2002 decemberÚJRA CSILLOG AZ EZÜST
Szerkesztette: Honfi György és Kállai Gábor


A kötet a 2002-es bledi sakkolimpia krónikája, ahol a magyar férficsapat ezüstérmet szerzett. A könyv 2002-ben jelent meg a Terasz.hu Kft kiadásában.

AKCIÓ!!!
Regisztráljon 2008-ban a SAKK-MAGAZIN.HU-ra! Ha ezzel egyidőben rendeli meg a könyvet, példányonként 3 kreditet kap ajándékba!


Ára: 1500.- Ft
Megjelent:
2000 decemberHONFI NAGYMESTER
Szerzők: Honfi György - Négyesi György


Honfi Károly (1930-1996) sakknagymester életéről, munkásságáról szól a könyv. Életművét játszmáin, kombinációin keresztül középjáték tankönyv formájában mutatja be. Magánkiadásban 2000-ben jelent meg. Már csak néhány példány van belőle.


Ára: 5000.- Ft